skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Vicente Gandia Fusta Nova Moscatel

  • Soort: Dessertwijn
  • Druivensoorten: moscatel de alejandria
  • Land: Spanje
  • Alcoholpercentage: 15%
  • Inhoud: 0.5l

 

WIJNOMSCHRIJVING
De Fusta Nova Moscatel wordt gemaakt van de beste druiven van de Moscatel wijngaarden in het hart van de “Valencia Moscatel” subregio. De oogst is handmatig in de vroege ochtend met als doel de aromastoffen in de druif te behouden. De wijn wordt gemaakt van het sap dat zonder persing is verkregen; de jonge wijn wordt gedurende 3 maanden in Franse eiken vaten uit Allier gelagerd. Deze moscatel heeft een licht goudgele kleur en aroma’s van citrus, rijpe tonen en vanille. De smaak is plezierig en de frisse zuren hormonieren met het fijne zoet.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
In het hart van de “Valencia Moscatel” sub-regio.

WIJN-SPIJSSUGGESTIES
Met desserts en cakes.

WIJNKAART BESCHRIJVING
Deze dessertwijn van Moscatel Alexandria heeft een licht goudgele kleur en aroma’s van citrus en vanille.

Back To Top