skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

WTOLshop open

WTOLshop is een nieuwe webshop, die je een uitgebreide reeks wijnpakketten biedt voor proeverijen.

De wijnpakketten sluiten direct aan bij het E-Learningprogramma van de WTOL-academy.nl, maar zijn ook zeker te gebruiken voor andere proeverijen. De WTOL-academy biedt met het E-Learningprogramma een goed afgestemde opleiding voor het behalen van de SVH-wijndiploma’s (SVH-2 wijn, SVH-3 wijn en SVH-4 vinoloog). De wijnpakketten in de WTOLshop sluiten exact aan bij de wijnopleidingen. Je kunt proeven terwijl je het programma volgt, maar ook om landen, regio’s of specifieke smaken nog eens te herhalen zijn de wijnpakketten geweldig goed in te zetten.

Volg je geen wijnopleiding? Ook dan zijn de wijnpakketten van de WTOLshop perfect te gebruiken voor je proeverij, omdat de wijnpakketten goed zijn opgebouwd en daarnaast prima in balans zijn. Elk pakket prikkelt de reuk en smaak en zet je aan tot denken en praten over wijn. Net wat je nodig hebt bij een succesvolle proeverij. Elk pakket biedt je kansen om wijnen te ontdekken en geuren en smaken te ontdekken en te leren kennen.

Veel plezier met onze pakketten!!

WTOLshop staat voor:
√ Kosteloos retourneren
√ Altijd 100% tevreden
√ Gratis bezorgd v.a. € 75.- ( 150 is best veel gedeunde dage)
√ Pakketen sluiten aan bij onze Online wijntraining
√ Snelle levering
Back To Top