skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Fleur du Cap Essence du Cap Sauvignon Blanc

  • Soort: Witte wijn
  • Druivensoorten: sauvignon blanc
  • Land: Zuid-Afrika
  • Alcoholpercentage: 14%
  • Inhoud: 0.75l

 

WIJNOMSCHRIJVING
In deze toegankelijke, verfrissende Sauvignon Blanc komen kenmerkende sauvignonaroma’s voor als appel, citrus, ananas en ook asperges. Ook karateristiek zijn de knisperende zuren die de wijn een ‘crispy bite’ geven. De afdronk is vief en mild. Een wijn om zo van te genieten en bij lichte gerechten te serveren.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
Fleur du Cap is een merkwijn van Bergkelder. Wijnhuis Bergkelder heeft zoals de naam aangeeft een kelder die in Stellenbosch’s Papegaaiberg is ingebouwd. Bergkelder haalt zijn druiven uit verschillende ‘districts’ en ‘wards’ in de buurt van Stellenbosch dat ten noordoosten van Kaapstad ligt.

WIJN-SPIJSSUGGESTIES
Verfrissende aperitiefwijn die ook bij allerlei borrelhapjes past variërend van gerookte zalm tot een toastje kaas. Ook een makkelijke wijn bij garnalen(cocktail), eenvoudige pasta’s, allerlei salades en een visje van de barbecue.

WIJNKAART BESCHRIJVING
Een verfrissende, fruitige wijn met een opwekkende, milde afdronk. Op een lekkere manier makkelijk. Voor zo en bij lichte gerechten.

Koop Fleur du Cap Sauvignon Blanc
Back To Top