skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Fleur du Cap Essence du Cap Cabernet Sauvignon

  • Soort: Rode wijn
  • Druivensoorten: cabernet sauvignon
  • Land: Zuid-Afrika
  • Alcoholpercentage: 14%
  • Inhoud: 0.75l

 

WIJNOMSCHRIJVING
De robijnrode Cabernet Sauvignon uit de omgeving van het Kaapse Stellenbosch heeft een uitbundige geur en smaak waarin cassis, rijpe pruimen en specerijen voorkomen. Deze fruitige wijn met een licht gerookte toets, zijn kracht en stevige structuur is gemaakt om
aan tafel te schenken. Bij steaks, stoofschotels en de barbecue.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
De Fleur du Cap is een serie merkwijnen van Bergkelder. Wijnhuis Bergkelder is letterlijk een kelder die gedeeltelijk in Stellenbosch’s Papegaaiberg is ingebouwd. De cabernet sauvignon-druiven voor deze wijn komen uit ‘disticts’ en ‘wards’ rondom Stellenbosch, de
plaats en wijnstreek ten noordoosten van Kaapstad. De wijnstokken zijn ongeveer vijftien jaar oud.

WIJN-SPIJSSUGGESTIES
De fruitige, kruidige,krachtige Cabernet Sauvignon past bij gebakken en geroosterde steaks, eendenborst, lamskoteletten, duif en wild. Ook een aanrader bij stoofschotels met vlees en knapperige groenten.

WIJNKAART BESCHRIJVING
Een robijnrode wijn met een fruitige, licht gerookte smaak en een krachtige, stevige structuur. Voor aan tafel.

Koop Fleur du Cap Cabernet Sauvignon
Back To Top