skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Fleur du Cap Chardonnay

  • Soort: Witte wijn
  • Druivensoorten: chardonnay
  • Land: Zuid-Afrika
  • Alcoholpercentage: 13.5%
  • Inhoud: 0.75l

WIJNOMSCHRIJVING
Een droge, milde, volle Chardonnay met kenmerkende aroma’s van mango en fris citrusfruit. Tonen van karamel, kokos en noten zijn afkomstig van het houten vat waarop de wijn heeft gelegen. Deze volle wijn met zijn lange, opwekkende afdronk is een smakelijke
begeleider van gebakken vis, van vis en kip met saus, van allerlei pastagerechten en ook van pittige kaas met een romige structuur.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
Fleur du Cap is een brand, een merkwijn, die gemaakt wordt door Bergkelder. Het wijnhuis Bergkelder is letterlijk een kelder die voor een deel in Stellenbosch’s Papegaaiberg in ingebouwd. Bergkelder haalt zijn druiven uit verschillende ‘districts’ en ‘wards’ uit de buurt van Stellenbosch.

WIJN-SPIJSSUGGESTIES
Deze volle Chardonnay met frisse afdronk past bij gebakken vis, bij vis en gevogelte in saus, risotto met schaal- en schelpdieren of gevogelte, pittig-pikante pastaschotels en ook bij pittige kaas met een romige structuur.

WIJNKAART BESCHRIJVING
Een droge, milde, volle Chardonnay met aroma’s van tropische vruchten, vanille, kokos en karamel en een frisse afdronk.

Back To Top