skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Vicente Gandia Hoya de Cadenas Chardonnay

  • Soort: Witte wijn
  • Druivensoorten: chardonnay
  • Land: Spanje
  • Alcoholpercentage: 12.5%
  • Inhoud: 0.75l

WIJNOMSCHRIJVING
De Chardonnay van Hoya de Cadenas is gemaakt in een frisse stijl. De druivenstokken voor deze wijn werden aangeplant in 1995. Vanwege het zonnige klimaat worden de Chardonnay druiven hier vroeg geoogst: al in de derde week van augustus. Door een lange,
koele vinificatie worden de typische eigenschappen van de druif behouden in de jonge wijn. De wijn heeft een mooie lichtgele kleur en een geur van appel en tropisch fruit. De smaak is fris en plezierig -hier geen zware Chardonnay tonen- maar elegantie en een
aangename afdronk.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
Op 800 meter hoogte, 100 km. ten westen van Valencia.

WIJN-SPIJSSUGGESTIES
Salades, fruits de mer, wit vlees.

WIJNKAART BESCHRIJVING
Frisse, elegante Chardonnay met de geur van appel en tropisch fruit.

Back To Top