skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Laroche Merlot

  • Soort: Rode wijn
  • Druivensoorten: merlot
  • Land: Frankrijk
  • Alcoholpercentage: 13.5%
  • Inhoud: 0.75l

 

WIJNOMSCHRIJVING
Levendig karmozijnrood in voorkomen, heeft deze wijn aantrekkelijke pruimen en chocolade aroma’s met een hint vanille. In de mond is de wijn niet te zwaar maar heeft genereus frambozen fruit, een soepele structuur en een goed afdronk. Serveren op
kamertemperatuur, open de fles een half uur voor het drinken. Maakt een goede combinatie met ham, geroosterd lamsvlees of pasta met walnoot saus. Best te drinken binnen twee tot drie jaar na de oogst.

LIGGING VAN DE WIJNGAARD
Languedoc regio

WIJNKAART BESCHRIJVING
Romig met mooi kersenfruit, licht kruidig, stevig en zacht: zo smaakt deze Zuid-Franse, multi-momenten Merlot.

Back To Top