skip to Main Content

Beoordelingen: 4.7/5 (2 votes)

    

Rawsons Retreat Private Release Shiraz/Cabernet South east Australia

  • Soort Rood – Soepel en rond
  • Druivensoorten Shiraz, Cabernet sauvignon
  • Land Australië
  • Alcoholpercentage 13,5%
  • Inhoud 0.750L

OMSCHRIJVING
Diep donkerrood met purperen schakeringen. In de neus rijp rood fruit (bessen, frambozen) en een vleugje kruidigheid dat zich in de sappige smaak voortzet en wordt afgerond met zachte tannines. de gedeeltelijke rijping op eikenhout zorgt voor diepte en complexiteit. Met de serie ‘Private Release’ biedt Penfolds de horeca uitstekende wijnen in een plezierige prijsklasse met een toegankelijke, fruitige stijl die jong gedronken kunnen worden.

LIGGING WIJNGAARD
De betere delen van South Eastern Australia.

WIJN-SPIJSUGGESTIES
Rundvlees, eend, wild en kaas.

Back To Top